Изминаха 15 години, откакто се появи за последен път като Рейчъл Грийн в

...
Изминаха 15 години, откакто се появи за последен път като Рейчъл Грийн в
Коментари Харесай

Дженифър Анистън най-после се завърна на малкия екран

Изминаха 15 години, откогато се появи за последен път като Рейчъл Грийн в. През годините тя получава доста оферти да взе участие в сериали, само че до момента не се беше изкушавала да се завърне на дребния екран. Най-накрая обаче ще го направи и избра драмата  The Morning Show  на Apple TV +   , където си партнира с  Рийз Уидърспун  и  Стив Карел .

Шоуто споделя за напрежението при основаването на телевизионния сутрешен блок в Америка, като от филмовия откъс, който можете да видите по-долу, излиза наяве, че героинята ѝ Алекс Леви е в светлината на прожекторите като една от най-успешните телевизионни водещи. Партньорът ѝ Мич Кеслър (Карел) е уволнен поради обвинявания в полови похищения. Загатнато е обаче, че обвиняванията в непочтено поведение може и да не са изцяло правилни (или най-малко да не се възприемат като правилни от публиката). Анистън е изпълнителен продуцент на сериала дружно с Рийз Уидърспун, която е в ролята на Брадли Джаксън – локална новинарка, която поема мястото на уволнения водещ. Освен че е журналистка идеалистка, която ще се бори наивно да показва истината, тя ще би трябвало да се научи да работи и с героинята на Анистън, която несъмнено има темперамент. 



Дали е инцидентно, че  The Morning Show  се появява точно в миг, когато придвижването #MeToo е набрало скорост? И да, и не. В интерес на истината – едвам откакто половите обвинявания в Холивуд стават публично достояния, се постанова да се промени и сюжетът на сериала, с цел да може да бъде настоящ точно поради тези събития, споделя Анистън пред Variety. И макар че всички герои са измислени, те отразяват един общ архетип на поколението мъже, които си мислят, че това са естествени неща. Че мъжете би трябвало да флиртуват на работното място, а дамите да считат този флирт за комплимент. И за благополучие, посредством на жертвоготовността на жертвите, които намерено описаха на какво са били подложени, това към този момент е минало. 



Анистън споделя, че е виждала скандалния продуцент Харви Уайнстийн няколко пъти, като по време на работата ѝ по кино лентата " Извън релси ", в който си партнира с Клайв Оуен, се опитал да я принуди да носи рокля, основана от някогашната му брачна половинка. Тогава Анистън отказала. След това имали и конфликт на формалната вечеря във връзка премиерата на кино лентата, на която Уайнстийн жестоко предиздвикал другар на Анистън, който я съпровожда, да стане от масата, с цел да може продуцентът да седне до актрисата от " Приятели ". Тогава тя в действителност се почувствала унизена и отвратена. 

Според Анистън ще мине доста време, до момента в който #MeToo в действителност даде резултат, тъй като смяната на статуквото не става бързо. Но това, което в действителност я радва, е, че с помощта на The Morning Show екипът на сериала може да бъде изключително прям във връзка с тази тематика и да покаже всички страни на казуса, по този начин както никой различен не се осмелява. Освен това сериалът има шестима продуценти – и всички те са дами. Самата актриса е част от филмовия и ефирен бизнес от цели 30 години, а в този момент е част от първия план, платен от новата платформа Apple TV +.

И още... 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР